review  Hostingbaas wordt door klanten met 5 sterren beoordeeld.
kantoor

Hostingbaas

Hostingbaas is in 2013 opgericht en is momenteel gevestigd in Utrecht. Wij zijn opgericht met één doel: Kwaliteitshosting voor iedereen!

Wij geloven in veranderingen en dat het nu de juiste tijd is om deze veranderingen door te voeren. Het fenomeen ‘Goedkoop is duurkoop’ willen we weg hebben. Jarenlang bent U en alle andere internetgebruikers misleid en bedrogen! Goedkoop is duurkoop geworden, waardoor U altijd meer heeft moeten betalen voor een redelijk product. Vaak bleken deze producten niet zo goed te zijn als men deed voorkomen. Wij willen dit veranderen, samen met U!

Wij bieden een totaal oplossing aan die voor iedereen toegankelijk is. Onze doelstelling is: Betaalbare hosting met kwaliteitshosting combineren! Wij willen eenieder die eindelijk succesvol online wilt staan veilig en betrouwbaar op het web zetten. Of het nou om een simpele website gaat of een complexe en veeleisende webshop; u kunt op ons vertrouwen!


Kwaliteitsgarantie

Wij werken 24 uur lang om onze dienstverlening te kunnen waarborgen. Wij hebben een speciaal team ingericht dat op elk moment van de dag en in de weekenden 24/7 paraat staat om uw ontstane problemen te kunnen verhelpen. Wij hebben voor extra maatregelen op diverse terreinen gezorgd ten behoeve van het kunnen aanbieden van optimale kwaliteit en continuïteit.

Bij Hostingbaas verzekeren wij elke klant van optimale service en snelheid. Mocht U toch niet tevreden zijn, zeggen wij: ‘Niet Tevreden Is Geld Terug!’.

Uptime garantie

Hostingbaas heeft gemiddeld 99,9% uptime garantie. Dankzij onze ervaringen en een team van professionals kunnen wij afhankelijk van het type probleem snel en doeltreffend handelen om het probleem spoedig te verhelpen. Op deze manier staat U altijd succesvol online.

 

 
tevredenheidsgarantie


 
Green60x60

Groen webhosting

Wij hosten alle websites van ons en van klanten in een groene omgeving. Ons datacentrum ligt in een groen CO2-neutraal locatie. Aangezien er voor hosting veel energie benodigd is willen wij dit compenseren door alle websites in een milieubewuste omgeving te zetten.


Onderhoud webhosting

Het is bij ons niet noodzakelijk dat u over technische kennis beschikt. Het beheer en het onderhoud van de server ligt immers in handen van Hostingbaas. De geavanceerde servers die Hostingbaas voor webhosting in gebruik heeft zijn dag en nacht wereldwijd bereikbaar. Het is dan ook mogelijk om 7 dagen per week bij Hostingbaas aan te kloppen met vragen over webhosting. Daarnaast kunnen wij u verzekeren dat de webhosting waar u gebruik van maakt, optimaal wordt beveiligd.

 

Service

Wij vinden service erg belangrijk en daarom hebben wij een maximale responstijd van 24 uur voor elk type van support, dit geldt ook voor in de weekeinden.

 

hostingbaas