review  Hostingbaas wordt door klanten met 5 sterren beoordeeld.

Bereikbaarheid

Wij begrijpen heel goed dat bereikbaarheid ontzettend belangrijk is voor al onze klanten, ook wel de uptime genoemd. Het is uiteraard erg vervelend als uw website of e-mail pakket om een onbekend reden niet bereikbaar is. Wij maken hierdoor gebruik van alleen A-merken als DELL en SuperMicro en investeren wij niet alleen geld, maar ook veel tijd om de technische infrastructuur de verbeteren en optimaal te houden, zowel op software als hardware gebied.

De achterliggende netwerk infrastructuur is erg belangrijk, zeker wanneer u bezoekers over de hele wereld verwacht en deze belangrijk zijn voor de conversie. Hierdoor maken wij gebruik van het LeaseWeb netwerk, om de betrouwbaarheid en stabiliteit te kunnen verzekeren.

Het hele netwerk bestaat uit apparatuur van Cisco. Cisco is marktleider op het gebied van netwerk apparatuur.

De aanwezige verbindingen naar het internet is erg belangrijk. Ons netwerk is direct verbonden met onder andere peering punten in Amsterdam, Brussel, Frankfurt, New York, en Stockholm en beschikt over een capaciteit van meer dan 1 Tbps.

 
 
 
infrastructuur

Over webhosting

Er zijn meerdere redenen om voor Hostingbaas te kiezen wanneer u gebruik wilt maken van (web)hosting. Wij bieden de beste service en kwaliteit, die ook nog betaalbaar is. Wij leggen het u uit:

Hulp nodig met uw website?
Niet iedereen is een ervaren website bouwer, en dat begrijpen wij heel goed. Daarom bieden wij u alle tools GRATIS aan om een succesvol website te bouwen, zonder technisch achtergrond!

Gratis te installeren scripts
Een dynamische website? Wij helpen u hierbij! Meer dan 285 gratis scripts die met 1 klik te installeren zijn om bijvoorbeeld een gastenboek, forum of cms systeem op te zetten om snel uw eigen interactieve website te maken.

De meest uitgebreide statistieken
U kunt kosteloos via uw controlepaneel de uitgebreide statistieken van uw website in een overzicht terug vinden. U hoeft hiervoor dus niet meer gebruik te maken van dure software of technische kennis. Wij hebben diverse kant en klare pakketten voor u klaargemaakt.

Lukt het even niet? Hoogstaande Service van Hostingbaas!
Hoogstaande Service houdt in dat wij als provider er altijd voor de klant zijn, u kunt onze helpdesk per e-mail bereiken. Ons gemiddelde reactietijd is 30 minuten. Bij rustigere momenten is ons live chat ook actief, waar u direct een antwoord op al uw vragen kunt krijgen.


De meeste mogelijkheden van allemaal

Wij werken er dagelijks aan om onze dienstverlening zo uitgebreid mogelijk te maken. De meest recente programmeertalen, een eigen uitgebreid controle paneel, bij ons is alles inbegrepen en dat zonder meerprijs.

Cronjobs en Apache handlers
Wij bieden meer dan standaard webhosting. Bij grotere portals is het erg belangrijk om gebruik te maken van cronjobs. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om onbeperkt aantaal cronjobs zelfstandig toe te voegen via uw controlepaneel. Het beheer van .htacces bestanden en het aanmaken van Apache Handlers is ook mogelijk!

Alle mogelijke e-mail instellingen zelf te beheren
Domain Keys, SPF Records, White- en Blacklists. Bij ons is het mogelijk om dit allemaal zelfstandig te beheren in uw eigen klantenpaneel. Ook de configuratie van het Virus- en Spamfilter hebt u geheel in eigen hand.

cronjobs

 
 
 
 
backup hosting

De minder opvallende zaken

Er zijn meerdere aspecten van belang bij webhosting, waar de gemiddelde consument niet direct op let. Dit zijn bijvoorbeeld back-ups, worden er nou wel of geen back-ups gemaakt? Bij ons hoeft u zich hierover geen zorgen te maken, ook achter de schermen hebben wij een transparant werkwijze met een uitstekend totaal plaatje!

Gegarandeerde back-ups
Wij zorgen er voor dat er altijd een back-up van uw website beschikbaar is. Dagelijks maken wij back-ups van al onze servers. Bij problemen kunnen wij dus altijd een back-up terug plaatsen.

Onderhoud webhosting
Het is bij ons niet noodzakelijk dat u over technische kennis beschikt. Het beheer en het onderhoud van de server ligt immers in handen van Hostingbaas. De geavanceerde servers die Hostingbaas voor webhosting in gebruik heeft zijn dag en nacht wereldwijd bereikbaar. Het is dan ook mogelijk om 7 dagen per week bij Hostingbaas aan te kloppen met vragen over webhosting. Daarnaast kunnen wij u verzekeren dat de webhosting waar u gebruik van maakt, optimaal wordt beveiligd.