WordPress webhosting

Domeinnaam check

www.

WordPress webhosting

WordPress webhosting
Om een WordPress website op te zetten, dient u diverse zaken te regelen. Zo moet u niet alleen een webdesign voor uw website laten maken, maar heeft u ook een domeinnaam voor uw website nodig. Een ander belangrijke stap die u dient te nemen bij het opzetten van een WordPress website, betreft het afnemen van WordPress webhosting. Wat webhosting precies is en hoe u dit voor uw website kunt regelen, leest u in dit artikel.

WordPress webhosting: een korte introductie

Om een website online te zetten, dient u altijd webhosting voor uw WordPress website af te sluiten. Webhosting voor een website kan het beste vergeleken worden met het schrijven van een tekst in Word. Om deze tekst later nog eens in te kunnen zien en aan te kunnen passen, dient u de tekst namelijk in een map op uw computer op te slaan. Bij een website is dit in feite hetzelfde, alleen wordt uw website dan buiten uw eigen computer opgeslagen door middel van webhosting. Neemt u geen WordPress webhosting af, dan kan uw website niet opgeslagen worden en dus niet bekeken worden door u of uw doelgroep. Wilt u een website op laten zetten, dan is het afnemen van webhosting dus verplicht.

Het aanschaffen van WordPress webhosting

WordPress webhosting kunt u eenvoudig voor uw website aanschaffen door een hostingpakket voor uw website af te sluiten. Een hostingpakket is een pakket met verschillende zaken die u voor uw website nodig heeft, zoals schijfruimte, domeinnamen en e-mailadressen.

Hostingbaas biedt diverse hostingpakketten voor WordPress webhosting aan, zodat u zelf kan kiezen welk pakket voor webhosting u voor uw website af wil sluiten. Heeft u advies nodig bij het kiezen van een hostingpakket voor uw website? Laat u dan adviseren door de professionals van Hostingbaas. U kunt advies ontvangen door een e-mail te sturen naar info@hostingbaas.nl.