review  Softaculous bij Hostingbaas wordt door klanten met 5 sterren beoordeeld.

Gratis website software

Wij begrijpen heel goed dat niet iedereen de juiste technische kennis heeft om een geheel eigen, dynamisch website te bouwen. Het is dan ook niet eenvoudig, toch wilt u een eigen weblog, galerij en/of gastenboek. Hoe moet het dan? U kunt natuurlijk een website bouwer inschakelen, echter zitten hier ook (meestal) forse kosten aan, wat u waarschijnlijk niet kunt veroorloven. Wat kunt u dan doen? Dat vertellen wij u graag!

softaculous

Softaculous!

Softa.. wat? horen we u al mompelen. Wij leggen het u graag uit:
Softaculous is een automatische script-installer. Dit betekent dat u eenvoudig en snel gebruik kunt maken van een groot aantal bekende systemen om uw eigen blog, forum, gastenboek, webwinkel en nog veel meer binnen enkele minuten online kunt zetten. Hiervoor is geen enkel technische kennis nodig, want alles wordt automatisch voor u gedaan! U hoeft slechts enkele stappen door te lopen om gebruik te maken van een kant en klaar website. Bij ons heeft u het voordeel, dat u uit meer dan 285 scripts GRATIS gebruik van kunt maken!

 
 
goedkoop website laten maken 
 

Benieuwd naar het systeem?

Softaculous heeft uw interesse opgewekt, maar u bent er nog niet van overtuigd? Probeer het dan eerst uit! Softaculous biedt gebruikers de mogelijkheid om van elk script eerst een demo te bekijken voordat een systeem naar keuze geïnstalleerd gaat worden. Op deze manier weet u dus wat u straks kunt verwachten. Alle demo’s zijn volledig werkend met admin interface zodat het systeem naar keuze ook back-end getest kan worden.

Probeer hier de demo van Softaculous.

Bekende systemen

Er is een zeer ruime keuze aan bekende php scripts. Wij bieden u momenteel al meer dan 285 gratis scripts aan. Vrijwel alle bekende systemen als: Joomla, Drupal, WordPress, Magento, Concrete5, OSCommerce, en meer zijn te vinden in Softaculous.

Waar vindt ik softaculous?
Softaculous is gratis voor al onze klanten en staat geheel voor u klaar in cPanel.