Budget hosting

Domeinnaam check

www.

Budget hosting

Budget hosting
Niet iedereen heeft dezelfde wensen en behoeften bij het aanschaffen van een hostingpakket voor de website en zeker niet iedereen heeft hetzelfde budget bij het aanschaffen van een pakket om de website altijd online te houden. Hostingbaas begrijpt dit en biedt daarom verschillende hostingpakketten aan. Deze hostingpakketten variëren van hele uitgebreide pakketten met een relatief hogere maandprijs, maar kunnen ook wat minder uitgebreide pakketten met een zeer aantrekkelijk tarief betreffen. Heeft u hosting nodig voor uw website, maar wilt u niet te veel betalen om uw website altijd online te houden? Kies dan voor budget hosting bij Hostingbaas. Meer over budget hosting, leest u in dit artikel.

Budget hosting: hosting voor 1 euro per maand

Budget hosting betreft het hosten van uw website met het goedkoopste hostingpakket van Hostingbaas. Maakt u gebruik van dit hostingpakket om uw website online te krijgen en online te houden, dan hoeft u slechts 1 euro per maand te betalen aan Hostingbaas. Dit betekent overigens niet dat u hier maar weinig voor terug krijgt. Neemt u goedkope hosting af bij Hostingbaas, dan profiteert u namelijk van een uitgebreid hostingpakket met 2.5 GB aan schijfruimte, 5 GB aan dataverkeer, de afname van 100 domeinnamen voor uw website en een onbeperkt aantal sub domeinnamen en e-mailadressen voor uw bedrijf. Geen goedkoop pakket met een beperkt aantal mogelijkheden dus, maar een budget pakket waar iedere ondernemer mee uit de voeten kan.

Tot slot is de budget hosting van Hostingbaas niet alleen goedkoop en compleet, maar ook honderd procent betrouwbaar. Zo gaat uw website nooit offline, maar blijft uw online visitekaartje altijd bereikbaar met de goedkope hosting van Hostingbaas.

Meer weten?

Wilt u meer weten over goedkope hosting bij Hostingbaas of wilt u direct een goedkoop hosting pakket afsluiten voor uw bedrijf? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Hostingbaas door een e-mail te sturen naar info@hostingbaas.nl.