review  E-mail hosting bij Hostingbaas wordt door klanten met 5 sterren beoordeeld.

Hoe verhuis ik een e-mail adres?

U kunt bij Hostingbaas eenvoudig uw e-mail adres verhuizen. Het enige wat u nodig heeft voor het verhuizen e-mail adres is de verhuis token/EPP code van uw domeinnaam. U kiest op deze pagina een passende e-mail pakket, geeft aan welke domeinnaam u wilt verhuizen en vervolgens voert u de token/code in. Met enkele stappen heeft u dus uw e-mail adres verhuist. Het verschilt per domeinextensie wanneer deze actief wordt. Bij een .nl domeinnaam is de verhuizing binnen enkele minuten voltooid.

Wat gebeurt er met mijn e-mails?

Sla uw mails op voordat u de producten opzegt bij uw bestaande hostingbedrijf. U kunt hiervoor contact opnemen met uw huidige provider. Als u gebruik maakt van Outlook, gebeurt er niks met de e-mails. Wij adviseren wel voor de zekerheid om een back-up te maken, als u niet weet hoe u een back-up maakt, kunt u om onze hulp vragen. Wij gaan graag voor u aan de slag!

 

 

verhuizen e-mail


Wat gebeurt er met mijn website?

Als u bij uw bestaande provider of op een eigen server een website heeft draaiende, kunt u ervoor kiezen om dit zo te laten of ook mee te verhuizen en gebruik te maken van de voordelen bij Hostingbaas. Wij bieden als extra service, kosteloos bij onze e-mail pakketten, domeinnaam doorlinken. Dit betekent dat u de gekozen domeinnaam kunt instellen in onze geavanceerde control panel naar uw eigen website. Zo verandert er voor uw website niks. Als u het mee wilt laten verhuizen met uw e-mail adressen kunt u contact met ons opnemen, wij leggen u graag uit hoe dit werkt. Bekijk ook: Domeinnaam verhuizen.

E-mail naar een ander provider verhuizen

Als u al een klant bent bij Hostingbaas en ervoor kiest om uw e-mail adres elders onder te brengen, moet u via het klantenpaneel uw verhuis token/EPP code aanvragen en dit doorgeven bij uw nieuwe provider. Dit is uiteraard kosteloos, maar wij stellen het op prijs als u dit eerst met ons overlegt om te kijken of we gezamenlijk tot een juiste oplossing kunnen komen om u eventueel toch bij Hostingbaas als klant te behouden!