review  E-mail hosting bij Hostingbaas wordt door klanten met 5 sterren beoordeeld.

Een eigen (zakelijk) e-mail adres

Bent u een startende ondernemer en/of wilt u een eigen gekozen naam in uw e-mail? Hebben uw e-mail en/of promotieartikelen zoals visitekaartjes een professionelere uitstraling nodig? Welk reden u ook mag hebben, bij ons is alles mogelijk. Hostingbaas is een betrouwbare onderneming alwaar u het gewenste e-mail adres onder kunt brengen. Wij bezitten ervaren professionals, opereren in een betrouwbare omgeving en hebben service hoog in het vaandel staan; dit alles om u de beste dienstverlening te bieden!

 

eigen e-mail


Hoe werkt een ‘eigen e-mail adres’?

Het is vrij eenvoudig: bij een eigen e-mail adres gebruikt u een eigen gekozen naam na het ‘@’ tekentje. Bij ons is dat bijvoorbeeld ‘…@hostingbaas.nl’.  U zou er voor kunnen kiezen om bijvoorbeeld ‘…@voorbeeld1.nl’ of ‘…@voorbeeld2.nl’ te nemen. U kunt dit vrij eenvoudig registreren bij Nederlands meest vernieuwende hosting bedrijf.

Hoeveel kost het om een eigen e-mail adres te hebben?

Wij hebben speciaal voor u twee voordelige pakketten samengesteld waar u een keuze uit kunt maken. Deze met aandacht samengestelde pakketten zijn de goedkoopste op de markt! Wij bieden e-mail hosting al v.a. €2 p.m.Bekijk hier onze goedkope e-mail hosting pakketten.


Wat zijn mijn voordelen bij Hostingbaas?

Hostingbaas is opgericht met als doel om te bewijzen dat Goedkoop niet altijd ‘Duurkoop’ is. Bij ons heeft u dus altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Echter blijft het bij ons niet alleen bij de prijs, wij bieden onder andere ook de volgende voordelen:

  • Domeinnaam doorlinken
  • Afwezigheidsberichten instellen
  • E-mail doorsturen naar een ander e-mailadres
  • Gebruikmaken van mailinglists
  • Meerdere webmail clients beschikbaar (o.a. horde, squirrelmail)
  • Catch-all mailbox
 

 
 

Alle Hostingbaas E-mail pakketten zijn standaard voorzien van een virusscanner en spamfilter


 

 
Eigen e-mail

Hoe registreer ik een eigen e-mail adres bij Hostingbaas?

Het zou een uitstekende keuze zijn om uw eigen e-mail pakket bij Hostingbaas te registreren. Hiervoor hoeft u slechts op deze pagina een keuze te maken uit een passend e-mail pakket. Binnen enkele minuten is uw e-mail pakket gereed en kunt u beginnen met het configureren van uw nieuwe e-mail.

U kunt uw eigen e-mail adres aanmelden op gewenste toestellen en programma’s. Ook op uw smartphone maakt u eenvoudig gebruik van uw e-mail. Bekijk hier onze handleiding over het aanmelden van uw e-mail adres in Outlook. Voor diverse andere vragen kunt u altijd kosteloos hulp vragen bij onze klantenservice. Wij helpen u graag verder!