Verhuizen e-mail

Domeinnaam check

www.

Verhuizen e-mail

Verhuizen e-mail
Het verhuizen van uw e-mailadres lijkt een ingewikkelde klus, maar in feite is dit erg eenvoudig en binnen enkele minuten geregeld. Wat u precies moet doen voor verhuizen e-mail en wat er na verhuizen e-mail met uw e-mails gebeurt, leest u in dit artikel.

Verhuizen e-mail: stappenplan

Hostingbaas vindt het belangrijk om het verhuizen van uw e-mail zo gemakkelijk en toegankelijk mogelijk te maken. Daarom hanteren wij geen ingewikkelde processen bij het verhuizen van uw e-mail, maar hoeft u bij ons voor verhuizen e-mail slechts enkele eenvoudige stappen te volgen. De stappen die u moet volgen voor het verhuizen van uw e-mail bij Hostingbaas, betreffen de volgende:
1. Zoek de verhuis token/EPP code van uw domeinnaam op.
2. Kies een passend e-mail pakket van Hostingbaas.
3. Geef aan welke domeinnaam u wilt verhuizen en voer de token/EEP code in.

Heeft u deze eenvoudige stappen gevolgd, dan zorgt Hostingbaas ervoor dat uw e-mail verhuisd wordt. Hoe lang het duurt voor uw nieuwe e-mail actief wordt, is afhankelijk per domeinextensie. Heeft u een .nl domeinnaam, dan is het verhuizen e-mail binnen enkele minuten al voltooid.

Verhuizen e-mail: wat gebeurt er met de e-mails?

Als u gebruik maakt van Outlook, worden uw e-mails automatisch opgeslagen en gebeurt er niets met uw berichten. Heeft u een andere e-mail client, dan kunt u uw e-mails het beste even opslaan door middel van een back-up. Wilt u bij Outlook ook zeker zijn dan uw berichten opgeslagen worden, dan kunt u voor de zekerheid ook een back-up maken van uw Outlook e-mails. Weet u niet hoe u een back-up moet maken? Laat u dan ondersteunen door Hostingbaas, want wij helpen u graag.

Wilt u meer weten over het verhuizen van uw e-mail of heeft u hulp nodig bij het maken van een back-up van uw berichten? Neem dan vrijblijvend contact op met Hostingbaas door een e-mail te sturen naar info@hostingbaas.nl.