review  Domeinnaam verhuizen bij Hostingbaas wordt door klanten met 5 sterren beoordeeld.

Snel en goedkoop uw domeinnaam verhuizen

Een domeinnaam verhuizing houdt in dat u uw domeinnaam verhuist van de ene provider naar de ander. In dit geval verhuist dus alleen het domeinnaam zelf, de website zelf (dus de bestanden, databases en dergelijke) worden niet mee verhuisd, deze moet u zelf verhuizen. De verhuizing van een domeinnaam verschilt per extensie.

 
domeinnaam verhuizen

Domeinnaam verhuizen naar Hostingbaas

Bent u van plan om uw domeinnaam te verhuizen naar Hostingbaas? Dat kan! U kunt uw domeinnaam onder Hostingbaas brengen, dat levert u alleen maar voordelen op:

  • Anonieme registratie. Zo zijn je persoonsgegevens privé
  • Anonieme nameservers
  • Bulk kortingen tot 50% korting bij meerdere registraties
  • Met één klik je domeinnaam doorsturen
  • Volledig DNS beheer
  • Binnen 60 seconden geregistreerd

 

                         U kunt de verhuizing van uw domeinnaam snel starten en aan de gang gaan.

Kosten domeinnaam verhuizen

Het verhuizen van uw domeinnaam naar Hostingbaas is volledig kosteloos. Wij verrekenen voor het verhuizen, vergeleken met meerdere providers, geen kosten. Enige waar u voor betaald is de standaard jaarlijkse abonnementskosten.

Hoe verhuis ik mijn domeinnaam?

Verhuizen van uw domeinnaam is vrij eenvoudig, maar verschilt wel per domeinextensie. U dient het wel in alle gevallen bij Hostingbaas aan te vragen. Wij hebben het hieronder in een rijtje gezet voor u.


.nl domeinnaam
1. Verhuis token / EPP code aanvragen bij de huidige provider. Deze code heeft u nodig om de domeinnaam te verhuizen. Uw provider moet altijd binnen 5 dagen deze verhuis token aan u doorgeven.
2. Verhuizing aanvragen op link.
3. Direct na verwerking van uw bestelling is de verhuizing voltooid, dit duurt dus enkele minuten.

.be domeinnaam
1. Verhuizing aanvragen op link.
2. Direct na verwerking van uw bestelling ontvangt u per e-mail een EPP code toegestuurd. U kunt vervolgens inloggen in uw klanten paneel. Daar kunt u de EPP code invoeren, direct na het invoeren is de verhuizing voltooid.

hostingbaas-logo

.eu domeinnaam
1. Verhuizing aanvragen op link.
2. De huidige domeinnaamhouder van de domeinnaam ontvangt een e-mail met een link, deze link moet geklikt worden. Nadat deze link geklikt is, is het een kwestie van wachten totdat de verhuizing voltooid is.

.com, .net, .info, .org, .biz domeinnaam
1. Verhuis EPP code aanvragen bij de huidige provider. Deze code heeft u nodig om de domeinnaam te verhuizen.
2. Verhuizing aanvragen op link.
3. De verhuizing duurt hierna ongeveer 5 werkdagen.


 

Nameservers en DNS-gegevens van uw domeinnaam

Ons uitgebreide, modern controlepaneel biedt u de meest comfortabele omgeving om uw domeinnaam volledig naar wens te beheren. DNS-gegevens en nameserver services zijn volledig gratis! U kunt al het gewenste instellingen eenvoudig wijzigen. Zo hebt u alles in eigen beheer.

domains1